Első menüpont Helyszíni szerelés Budapesti szervizek Vidéki szervizek Kapcsolat


Abroncs Kereskedőház Kft.

Az Abroncs Kereskedőház Kft, mint vállalatcsoportunk meghatározó cége 1995-ben alakult 50 millió forint alaptőkével. A cégcsoport 100%-ban magyar, családi tulajdonban van.

1995 óta meghatározó, számos területen piacvezető pozíciót vívott ki magának a magyar gumiabroncs piacon. A vállalatcsoport forgalmát évről évre folyamatosan sikerült növelni. 2011. évben meghaladta a 11 milliárd forintot.

Jelenleg 9 saját tulajdonú kiskereskedelmi telephelyet és szolgáltatóbázist üzemeltetünk Budapesten és Budaörsön, melyek országosan is a legmodernebb és legfelkészültebb gumiabroncs kereskedelmi egységek közé tartoznak. A fővároson kívül 2 raktárbázisból szolgáljuk partnereinket.

Raktárainkban automatizált adminisztrációs rendszert, vonalkódos azonosítást használunk, amivel másnapi kiszállítást vállalunk az ország egész területére.
Az Abroncs Kereskedőház Kft. résztulajdonos a Continental Hungary Kft.-vel az FSG Hungáriában, mely a több mint 150 partnert számláló PNEUS EXPERT hálózatot üzemelteti Magyarországon.

Cégünk 2001 év elején bevezette az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert, amelyet 2010-ben ISO 9001:2008-as szabványként újított meg. Baji Logisztikai központunk az ISO 14001:2005 környezetközpontú minőségirányítási rendszert működtet.
A multinacionális gyártók mindegyikével szoros partnerkapcsolatban dolgozunk, és legnagyobb forgalmazóik vagyunk a magyar piacon.

Flotta üzletág

Cégcsoportunk számára már indulásától fogva kiemelt stratégiai terület a flotta üzletág. Az ország legnagyobb és legkorszerűbb gumiszervizeivel, széles választékot kínáló raktárkészlettel és komplett logisztikai háttérrel ideális partnerei vagyunk az autópark kezelő cégeknek és multinacionális nagyvállalatoknak ugyanúgy, mint a kisebb autószámokat működtető vállalkozásoknak. A gyors és precíz kiszolgálást 8 budapesti, ill. budaörsi telephelyünk és több mint 100 vidéki partnerszervizünk biztosítja, vagyis az ország teljes területén, 30km-es távolságon belül, készpénzkímélő módon van lehetőség gumiabroncs vásárlásra és a kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére.

Csúcsszezonban budapesti telephelyeinken több mint 1.500 autót tudunk egy napon belül átszerelni. Partnereink kényelmét szolgálja, hogy budapesti telephelyeink meghatározóan bejelentkezésre dolgoznak, ami nemcsak telefonon, hanem interneten keresztül is történhet. Ezen felül lehetőséget biztosítunk külső helyszínen történő szerelésre is, az ügyfeleink saját telephelyén. A helyszíni szerelés szolgáltatásunk kapacitása akár napi 300 autó is lehet.

Flotta tevékenységünk biztosítja partnereink számára a 100%-os tervezhetőséget, akár féléves távlatra is. Teljes körű szolgáltatásunk felöleli nemcsak a gumiszerviz szolgáltatásokat, hanem a gyorsszervizt, futómű-beállítást, olajcserét, az abroncsok bértárolását, valamint számítógépes adatnyilvántartást és internetes szolgáltatásokat.

A flotta üzletág honlapján (www.flotta-gumiszerviz.hu) minden, partnereink számára fontos információ on-line módon elérhető. Megtekinthetőek a bértárolt abroncsok paraméterei, látható a vásárolni kívánt abroncs, keréktárcsa paramétere, ára és elérhetősége, raktárkészlete. A folyamatosan rendelkezésre álló gumiabroncs raktárkészletünk meghaladja a 400.000 darabot.

Partnereinkkel hosszú távú és kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok kiépítésére törekszünk, ennek köszönhető, hogy több tízezres autó flotta állományt szolgálunk ki.